THE FIRST GIFT I RECEIVED HERE WERE SNEAKERS FROM MY BROTHER

DEN FØRSTE GAVEN JEG FOT HER VAR SNEAKERS FRA MIN BROR

På min 29-årsdag ankom jeg USA fra et av de østeuropeiske landene. Den første gaven jeg fikk her var joggesko fra broren min. For meg på den tiden hadde du bare joggesko på treningssenteret eller for å trene. Slik ble jeg instruert av min mor, som har utsøkt smak på klær. Jeg hadde ikke tenkt å trene med det første fordi jeg ikke er et veldig sporty individ. I mitt land, selv om de fleste ikke hadde mer enn to par sko, kunne ikke 29 år gamle kvinner tenke seg å gå ut uten hæler. Videre tok vi ingen kjøretøy og gikk mye. Hvis avstanden var relativt kort, som rundt en mil, ville vi gå dit. De eneste skoene som ble brukt av de eldre kvinnene var leiligheter.

Klesstilen vil bli beskrevet på samme måte. På den tiden handlet alt om jeans og andre dongeriklær. Kjoler, skjorter, skjørt og jakker var de mest ettertraktede varene på det svarte markedet. Folk brakte dem vanligvis fra utlandet, og solgte dem for en ekstraordinær sum penger, som var lik en månedslønn til en lærer, lege og alle andre høyt utdannede spesialister.

Min første jeankjole gjorde meg veldig populær blant vennene mine. Jeg har brukt den på universitetet mitt og møtte en av professorene våre på veien. Hun ba meg gå hjem og skifte kjole. Hun informerte meg om at hun nylig deltok på et seminar i Canada og at det bare var rengjøringsfolk som bruker dongeri der. Jeg ble helt overrasket.

Det har gått 30 år siden min 29-årsdag. Hele denne tiden har jeg fulgt amerikanske motestiler, og jeg må innrømme at det er så veldig behagelig, men du mister helt personligheten din med leggings, t-skjorter og sneakers til hverdags.

Etter år med å ha kommet bort fra den europeiske moteverdenen, har jeg kommet tilbake til stilene jeg beundret da jeg var yngre. Europeisk stil er sexy og skiller seg ut fra resten. Den har evnen til å konvertere alle kvinner til prinsessen, uansett kroppsform. Du må bare finne stilen din og fortsette å bevege deg i denne retningen. Det er en betydelig kvalitet mellom kvinner med og uten stil.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar