HOW I STARTED

HVORDAN JEG STARTET

Som en fortsettelse av mine tidligere blogger, bestemte jeg meg endelig for å jobbe med noe jeg virkelig ønsker å forfølge hele livet, åpne en boutique-butikk. Det er ikke en enkel virksomhet, spesielt når du starter fra bunnen av, og jeg startet fra bunnen av.

Jeg visste ikke engang hvor jeg skulle begynne, men jeg var hundre prosent sikker på hva slags klær jeg ville selge. Mens mannen min og eiendomsmeglervennen hans lette etter et bra sted å starte en boutiquebutikk, begynte jeg å handle.

Siden jeg ikke hadde noen erfaring med engroshandel, henvendte jeg meg til vår beste venn – Internett. Jeg leste massevis av litteratur om hvordan man åpner en klesbutikk, hvordan man får statlige lisenser, hvordan man beregner salgspriser og så videre, og så videre. Men ingen av denne litteraturen lærte meg hvordan jeg finner MERKENE jeg liker til engrosprisene.

Fra barneminnet mitt husker jeg at moren min elsket klær fra Frankrike, som hun kunne kjøpe fra det svarte markedet gjennom en av hennes slektninger. Jeg kan huske de vakre suitene (Chanel-stil) og nydelige minikjoler (jeg skal se etter bilder, jeg er sikker på at jeg har noen).

Min favoritt de siste 20-25 årene var italienske klær. Det fikk meg til å tenke på å søke på internett etter engrosbutikker i Frankrike og Italia. Jeg prøvde å søke i noen dager, og alt jeg fant til rimelige priser ble laget i Kina, men jeg ønsket virkelig at det skulle lages i Italia og Frankrike. Alt det som ble laget der inne kostet 3 ganger mer enn klær laget i Kina.

Jeg bestemte meg for å tenke litt mer på det, sluttet å lete etter en dag og slo den logiske diskusjonen med meg selv 'PÅ'. Ikke for å være repeterende, men den viktigste ideen var å se etter stil. Vi har alle forskjellige kroppssammensetninger, og jeg har aldri sett en "perfekt" figur i mitt liv. Vanligvis prøver kvinner å skjule sin ufullkommenhet ved siden av klærne. For eksempel, hvis en kvinnes hofter er for brede og hun ønsker å dekke dem, vil hun aldri bruke et stramt skjørt. Hvis midjen og magen hennes er for stor, er den beste måten å redusere det på å bruke en kjole uten midje eller lav midje. Noen kvinner er ikke kritiske til seg selv, men det er jeg. Ikke bare prøver jeg den større størrelsen, men jeg leter alltid etter klær som gjør helhetsbildet mindre. Det er slik jeg forelsker meg i det tyrkiske selskapet H-4. Jeg fant det merkenavnet i en butikk for lenge siden. Den passet meg perfekt og dekket alt jeg ønsket å dekke. Kvaliteten på stoffet og stilen er fantastisk, og den passer alle kroppstyper.

Hele poenget med at jeg startet en klesbutikk var en idé for å hjelpe folk med stil. Butikkslagordet er 'VI SELGER DEG STIL IKKE KLÆR', og dette var min egentlige intensjon. Jeg tok et papir og en penn og skrev ned en liste over merker, hvilken stil og kvalitet jeg virkelig liker. Det har hovedsakelig kommet ned til italiensk, Storbritannia og Spania.

Jeg begynte å tenke igjen. Når jeg gikk gjennom alle grossistnettstedene, innså jeg at jeg enkelt kan lage en oversikt over prisene. Noen handler i Walmart eller Target. Noen handler på Bloomingdale's, og neste gruppe vil gå til Saks Fifth Avenue eller Neiman Marcus.

Det vil alltid være en kunde for en av disse gruppene. Så jeg bestemte meg for å beholde min opprinnelige idé om å bygge en stil og ha et prisnivå for forskjellige kundegrupper.

Jeg tror jeg er ferdig for i dag. Ikke gå langt unna datamaskinene dine, for jeg vil snart fortsette med bloggen min. Jeg har så mye informasjon å fortelle deg og håper veldig på at alle som deltok på bloggen min i nærmeste fremtid "VIL VÆRE I STIL".

Tilbake til bloggen

1 kommentar

Do you sell clothes for extra tall women? Thank you.

Stephanie Fedorishin

Legg igjen en kommentar