BACK AFTER A LONG BREAK.

TILBAKE ETTER EN LANG PAUSE.JOBBE HARDT

 

Det er morsomt, og jeg trodde ikke jeg skulle si det (jeg hater å være repeterende), men tiden flyr fort, veldig fort, for fort. Spesielt når du kommer til 3. trimester av livet ditt.

Jeg sluttet å skrive bloggene mine for nesten et år siden, fordi jeg var såååå opptatt med å bygge drømmebutikken min. Min siste blogg handlet om begynnelsen av ombyggingen. Jeg synes vi gjorde det bra (selvfølgelig fortsetter jeg å forbedre det på daglig basis). Jeg jobbet med designet selv, og fikk flere og flere ideer daglig, helt til mannen min sa at nok er nok. Opprinnelig var alt han ønsket å gjøre å spraye ny maling, men vi endte opp med å gjøre om alt fra veggen og til slutt med tak, gulv, strøm, klimaanlegg og varmesystem og selvfølgelig dekorasjoner. Jeg bestemte meg for at jeg går med to hovedfarger: blått og gull. Og jeg beholdt det slik jeg vil ha det.

Vi åpnet endelig 1. desember, og den var død i noen måneder. Jeg var veldig opprørt, deprimert og håpløs, og begynte å jobbe tungt med reklame. Facebook, Instagram, TikTok, aviser, flyers og alt annet du kan tenke deg. Men likevel, folk som kom inn i butikken fortalte meg at de ikke hadde peiling på denne nye butikken og la bare merke til at den kjørte eller gikk forbi.

Det er så veldig vanskelig å få nye kunder, og jeg analyserte det dag og natt. Etter hvert innså jeg at jeg får velge min egen måte å vinne hjertet til mitt folk og bør fortsette å følge mine egne skritt. Først av alt, og jeg er sikker på at dette er den viktigste delen, må du være ærlig, snill og vennlig. Det var lett fordi det var en del av personligheten min. Jeg har alltid elsket å hjelpe mennesker og har gjort det hele livet. I virkeligheten er denne jobben egentlig ikke annerledes, fordi målet mitt er å få kvinner til å føle seg vakre i sine nye antrekk. Og den som forteller deg at klær ikke får deg til å se annerledes ut og ikke endre din personlighet, lyver for deg. Så mange kvinner kom til meg og sa at de er veldig konservative i klær, og ombestemte seg fullstendig da de forlot butikken. Hvis du kler deg kjedelig, føler du deg lei. Gå ut av komfortsonen din, og du vil se hvordan utseendet, ånden, energien og personligheten din vil endre seg.

Noen kvinner sier at de ønsker å dekke kroppens ufullkommenheter ved å bruke store klær. Dette er ikke riktig syn. Det er massevis av klær som vil smigre deg, og som ikke ser klumpete ut. Du må bare åpne sinnet og prøve det en gang. Du trenger ikke være tynn for å se vakker ut. Jeg forstår at ikke alle vet hvor de skal begynne eller hva de skal prøve når de fornyer utseendet. Det er derfor jeg er her, for å kle deg opp stil for stil til du føler for Askepott som går på ball. Jeg antar at det gjør meg til fe-gudmor. Ikke vær sjenert og kom innom butikken. Vi har klær for enhver stil og budsjett.

En annen god idé var å ansette en syerske. Her var jeg heldig, jeg fant damen som laget kjoler hele livet. Vi knyttet så godt sammen, fordi alle våre ideer og visjoner var like. Vi bestemte oss for å legge inn gratis endringer for alle klær kjøpt i butikken vår. Ja, det stemmer, helt gratis. Jeg vet at fra forretningsmessig synspunkt er dette ikke en smart avgjørelse. Men jeg vet også at det er veldig sjelden man har en perfekt kropp, og nesten alle vil ha en liten touch up for klespassformen.

Vi begynner å få flere og flere innom butikken. Vi fikk mange faste kunder som ville komme til oss når de ønsker å kjøpe et nytt utseende for en anledning. Sesongbyttetiden kommer snart, og jeg har allerede forhåndsbestilt høstklær. Gleder meg til å begynne å skifte stativer fra sommer- til høstklær.

Jeg tror jeg er ferdig for i dag, og jeg lover deg å ikke ta en så lang pause mellom bloggene.

Ah, og til slutt VELKOMMEN TIL BUTIKKEN MIN på 817 Old York Rd, Jenkintown PA 19046, tirsdag til lørdag kl. 11.00 til 17.00. Og jeg lover å få deg til å føle deg vakker.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar